آرام گرافیک - عکس،فتوشاپ،آموزش،طراحی،کورل دراو،طراحی عکس

دستور پخت قلیه پنیر و اسفناج

دستور پخت قلیه پنیر و اسفناج

دسته بندی : گرافیک باران تاریخ : چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۷

مجله اینترنتی ندا آنلاین:

وب‌سایت شور و شیرین: قلیه پنیر و اسفناج یک نوع غذای محلی ایرانی هست که آن را با کوفته قلقلی سرو می‌کنند. اگر تا به حال این غذای خوشمزه را درست نکرده اید، همین حالا دست به کار شده و آن را بپزید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • ماش یك‌دوم پیمانه
  • اسفناج ۱ كیلوگرم
  • پیاز خردكرده ۱ عدد
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • پنیر كِرد ۲۰۰ گرم
  • زعفران حل‌كرده ۲ قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل به میزان لازم
  • تمر هندی ۱۰۰ گرم
  • كشك برای تزئین به میزان لازم
  • نعنا داغ و پیاز داغ به میزان لازم
  • كوفته ریزه سویا ۱۲ عدد

دستور پخت قلیه پنیر و اسفناج

طرز تهیه

۱٫ ماش را از قبل بخیسانید و بپزید.

۲٫ اسفناج را پاك كنید، بشوئید و خرد كنید و همراه با پیاز در روغن تفت دهید آنگاه پنیر را مكعبی خردكنید و در زعفران بغلتانید تا رنگ بگیرد.

۳٫ سپس ماش، اسفناج، پنیر، نمك، فلفل و آب تمر هندی را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قلیه جا بیفتد.

۴٫ حالا آن را در ظرف بكشید و با كشك، پیاز داغ و نعنا داغ و كوفته ریزه تزئین كنید.

یادآوری: تمر هندی را در ۱ لیوان آب ولرم حل كنید و صاف نمائید.

روش تهیه كوفته ریزه سویا

۵۰ گرم سویای خیس كرده را با ۱ عدد پیاز چرخ كنید. آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه و دو قاشق سوپخوری آرد لپه به آن بیفزائید و خوب ورز دهید حالا از مخلوط، توپ‌های كوچكی بسازید و كوفته ریزه را در روغن سرخ كنید.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 1
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.