آرام گرافیک - عکس،فتوشاپ،آموزش،طراحی،کورل دراو،طراحی عکس

طرز تهیه سوپ ونیزی؛ از فرانسه به ایتالیا

مجله اینترنتی ندا آنلاین:

روزنامه خراسان: در این مطلب میخواهیم طرز تهیه سوپ ونیزی را که با مواد بسیار راحتی درست میشود به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • ۳ عدد گوجه فرنگی درشت
  • یک عدد فلفل دلمه ای سبز متوسط
  • یک عدد پیاز متوسط
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۵۰ گرم سربرگ ریحان
  • ۴ گرم جوز هندی
  • دانه فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

سوپ ونیزی

طرز تهیه:

۱٫ در ابتدا پوست گوجه فرنگی را جدا می کنیم و به همراه فلفل سبز و پیاز در مقدار مختصری آب می ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

۲٫ پس از گذشت ۱۵ دقیقه حرارت و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله برمی داریم

۳٫ پس از اندکی سرد شدن، ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را در میکسر می ریزیم و خوب هم می‌زنیم

۴٫ میکس مواد را در قابلمه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم

۵٫ ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ریحان ساطوری شده را به موادمان می‌افزاییم.

۶٫ پس از گذشت ۱۰ دقیقه و پختن از روی شعله برمی داریم.

نکته: دلیل اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این سوپ، رنگین شدن سوپ و همچنین غلیظ شدن آن هست.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 1
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.