آرام گرافیک - عکس،فتوشاپ،آموزش،طراحی،کورل دراو،طراحی عکس

یخمه تُرُش؛ غذای مقوی اصفهانی‌ها

یخمه تُرُش؛ غذای مقوی اصفهانی‌ها

دسته بندی : گرافیک باران تاریخ : سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۷

مجله اینترنتی ندا آنلاین:

وب سایت سر آشپز پاپیون: یخمه تُرُش یک نمونه از غذاهای قدیمی اصفهان می‌باشد که هم اکنون خیلی کم پخت می‌شود. این غذا خوشمزه و به واسطه داشتن پر زردآلو، به و آلو بسیار مقوی می‌باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه یخمه تُرُش آشنا می‌شوید.

مواد لازم:

  • نمک: کمی
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
  • شکر: ۱/۲ استکان
  • برنج: ۱ استکان
  • گوشت گوسفند: ۲۵۰ گرم
  • به خرد شده: ۲ عدد
  • زردآلو خشک: ۲۰۰ گرم
  • آلو برقانی: ۳۰ عدد

یخمه تُرُش

طرز تهیه

  1. گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم‌پز شود.
  2. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد نیز نیم‌پز شوند.
  3. برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیافتد و آب آن کشیده شود.
  4. بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته‌های آلوها را به تعداد آن‌ها خارج کنید.
  5. بعد از بیرون آوردن هسته‌ها، غذا را با گوشت کوب خوب وزر دهید، سپس شکر را افزوده و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در آن حل شود
  6. سپس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید.

سایر نکات:

  • مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد.
  • می‌توانید شیره خرما را جایگزین شکر نمایید.
  • از نکات مهم این غذا شمردن آلوها هست که هنگام خارج کردن هسته‌ها به تعداد ریخته شده، هسته خارج نمایید.
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 1
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.